De werkplaats

In onze werkplaats kunnen wij u een totaal pakket aanbieden voor uw voertuig zodat u te allen tijde veilig, vertrouwd en snel de weg weer op kan. Mocht een reparatie onverhoopt langer duren dan verwacht dan houden wij u mobiel met een leenfiets of een vervangende auto.

Doordat wij geïnvesteerd hebben en blijven in de meest geavanceerde uitlees apparatuur van BOSCH en vaktechnische trainingen is het mogelijk om zelfs nieuwe auto’s bij ons voor onderhoud, reparatie of storingen zoeken naar ons te brengen. Door de twee wekelijkse update van BOSCH bent u er van verzekerd dat er altijd met de nieuwste software aan uw auto wordt gewerkt.

Transparant, kwaliteit en scherpe prijzen zijn een aantal steekwoorden waar onze werkplaats het beste mee te omschrijven is. Zo weet u indien gewenst altijd vooraf wat een onderhoudsbeurt of reparatie gaat kosten. U bepaalt zelf welke onderdelen er gebruikt worden voor uw auto. Zo kan er voor fabriekskwaliteit gekozen of voor imitatie onderdelen. Dit hangt mede af van uw gebruik en verwachtingen van de auto. Wij zullen altijd een helder en eerlijk advies geven wat het beste bij u als klant past.

Bent u bij uw huidige dealer gewend om mobiliteitsgarantie te genieten? Dit biedt Auto Veenstra u ook! Bij een onderhoudsbeurt kan ervoor gekozen worden voor een 24/7 pechhulp dienst voor heel Europa.