Accucheck

Kom langs voor de gratis accucheck en voorkom problemen!

De accu is een belangrijk onderdeel van uw auto. Zonder een goed werkende accu start uw auto namelijk niet. Als uw auto niet start, dan is de kans dus groot dat uw accu zwak of kapot is. Dit kunt u gemakkelijk zelf testen door ‘s avonds de autolampen aan te zetten, de ventilatie open te draaien en de autoradio aan te doen. Als de lampen zichtbaar zwakker worden, is het tijd voor een accutest.

Accuproblemen

Wist u dat… accuproblemen op nummer 1 staan bij de meest voorkomende autoproblemen. Deze problemen doen zich met name voor in de winter! Het starten van de accu terwijl het koud is, vergt namelijk veel van de accu. Daarnaast hebben lagere temperaturen een negatief effect op de aanwezige capaciteit. Problemen welke gemakkelijk voorkomen kunnen worden met een gratis accutest!

Kom langs voor een gratis accutest

Wanneer u vermoed dat uw accu zwak is, kom dan langs voor een accutest bij Auto Veenstra. De monteurs testen alle merken en type accu’s met de meest moderne testapparatuur. Als een accu kapot is, dan wordt deze vervangen tegen een scherpe prijs en altijd in overleg met u.

Wilt u een afspraak maken voor een accucheck? Maak dan snel een afspraak, bel naar 0511 – 760760 of maak een online afspraak