Trekhaken

Met een trekhaak kunt u uw caravan, vouwwagen of fietsendrager vervoeren. Het is dan van belang dat uw trekhaak goed gemonteerd is, anders kan het namelijk voor zeer ongevaarlijke situaties op de weg zorgen. U wilt er toch niet aan denken dat op de snelweg uw (elektrische) fietsen of uw caravan losraakt van uw auto. Kom daarom langs bij Auto Veenstra om uw trekhaak vakkundig te laten monteren. Dan weet u zeker dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie of uw vrije dag kunt beginnen.

Verschillende types trekhaken

Er bestaan verschillende types trekhaken. Als u niet goed weet welke trekhaak het best past bij uw auto, kom dan gerust langs bij de specialisten van Auto Veenstra. Wij staan u graag te woord en helpen bij het maken van de juiste keuze. Er bestaan drie verschillende soorten trekhaken; de vaste, wegdraaibare en afneembare trekhaak. Elke trekhaak heeft zo haar voordelen voor uw auto.

De montage van uw trekhaak

De montage van uw trekhaak dient aan een aantal strikte voorwaarden te voldoen. Dit is natuurlijk omdat het gebruiken van een niet goed gemonteerde trekhaak enorm gevaarlijk is voor u en voor de rest van de verkeersdeelnemers. De trekhaak moet namelijk goed bevestigd worden aan de chassis van de auto, de kentekenplaat moet zichtbaar zijn en de elektronica moet volgens instructies worden geïnstalleerd. Mocht de montage van uw trekhaak niet aan de voorwaarden voldoen dan kunnen er storingen ontstaan in uw auto. Bij Auto Veenstra weten onze specialisten precies wat ze doen en komt u als klant nooit voor verrassingen te staan.

Een afspraak maken voor montage

Wilt u een afspraak maken voor de montage van uw trekhaak? Of wilt u uw trekhaak even na laten kijken? Kom dan langs bij Auto Veenstra in Buitenpost. Onze monteurs staan u graag te woord en helpen u snel weer op weg met een volledig veilige trekhaak. Bel naar 0511 – 760760 of maak een online afspraak.